top of page

Doctoraten / Eindwerken .

Wat .

Studenten sluiten hun opleiding af met een doctoraat, een thesis, een eindwerk, een portfolio… waarin zij hun bekwaamheid aantonen. Deze publicaties dienen uitgevoerd volgens strike richtlijnen qua formaat, layout of huisstijl, voorgeschreven door de universiteit, hogeschool of opleidingsinstelling.

Bij andere opleidingen is het precies de bedoeling dat de student zijn creativiteit etaleert. Steeds zorgen wij voor een professionele publicatie die tegemoet komt aan de eisen van de opdrachtgever.

Waarom .

Drie elementen komen quasi steeds terug: weinig ervaring, tijdsdruk en prijs.

Een doctoraat, eindwerk… maakt men meestal slechts eenmaal. Als student ben je meestal niet of maar beperkt vertrouwd met het maken van een publicatie.

Wij loodsen je door de verschillende stappen die dienen gezet te worden.

De tekst van de publicatie kan vaak pas enkele dagen voor de verdediging of voorstelling afgewerkt worden. Het klaarmaken voor druk en het drukken zelf dient zeer snel te gebeuren. Wij zorgen voor die extra snelle dienstverlening.

De publicatie wordt meestal in een kleine oplage gedrukt. Een student is vaak krap bij kas. Wij zorgen voor een budgetvriendelijke oplossing.

Stuur ons uw bestand  en wij berekenen de prijs. Wanneer u aan het begin van uw project staat, neem dan dadelijk met ons contact zodat wij van in de beginfase met u naar de beste oplossing zoeken.  

bottom of page