Gepersonaliseerde

EHBO-boeken .

Wat .

EHBO-handboeken die conform zijn met de Belgische wetgeving en de laatste richtlijnen voor reanimatie en eerstehulponderwijs. Wij passen deze boeken aan volgens de wensen van de opleidingsverstrekker: eigen logo, eigen voorwoord, eigen cover, …

 

Zelfs foto’s of teksten kunnen aangepast of toegevoegd worden … zodat de opleidingsverstrekker zijn eigen boek uitgeeft. 

Waarom .

Met dit concept biedt je als opleidingsverstrekker aan je klanten je eigen handboek aan: professioneel uitgegeven, geen problemen met copyrights van teksten, foto’s en illustraties. Je kan het handboek zelfs aanpassen met bijkomende informatie in functie van je klant.

Ons aanbod .

Afhankelijk van de dikte van het boek zijn sommige gelijmd, andere geniet. De meeste zijn beschikbaar in boekformaat of in A5, in kleur of in zwart-wit.

De prijzen van de verschillende versies vind je HIER.

Eerste hulp bij Sportongevallen

126 blz.

Handboek Reanimatie en AED

56 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor reanimatieopleidingen.

Handboek Eerste Hulp

159 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor uitgebreidere Eerstehulpopleidingen.

Handboek Eerste Hulp aan Kinderen

126 blz. Opleidingen van personeel van opvangvoorzieningen voor kinderen en begeleiders van een zelfstandige voorziening en onthaalouders, in het kader van het Ministerieel Besluit van 26/02/09.

Levensreddend Handelen bij kinderen

56 blz. geïllustreerd met foto's en tekeningen.

dBm21 UL BEH 3D

134 blz. geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor opleidingen Bedrijfseerstehulp in het kader van de 'Codex over het welzijn op het werk - boek I - titel 5: eerstehulp'.

Manuel du Secouriste Industriel

130 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor opleidingen Bedrijfseerstehulp in het kader van de 'Codex over het welzijn op het werk - boek I - titel 5: eerstehulp'.

First Aid Workplace 3D

130 blz

Handboek Brandbestrijding

52 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor opleidingen van het personeel in het kader van het KB van 28/03/2014.

Manuel Lutte contre les Incendies

52 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor opleidingen van het personeel in het kader van het KB van 28/03/2014.