top of page

Gepersonaliseerde

EHBO-boeken .

Wat .

EHBO-handboeken die conform zijn met de Belgische wetgeving en de laatste richtlijnen voor reanimatie en eerstehulponderwijs. Wij passen deze boeken aan volgens de wensen van de opleidingsverstrekker: eigen logo, eigen voorwoord, eigen cover, …

 

Zelfs foto’s of teksten kunnen aangepast of toegevoegd worden … zodat de opleidingsverstrekker zijn eigen boek uitgeeft. 

Waarom .

Met dit concept biedt je als opleidingsverstrekker aan je klanten je eigen handboek aan: professioneel uitgegeven, geen problemen met copyrights van teksten, foto’s en illustraties. Je kan het handboek zelfs aanpassen met bijkomende informatie in functie van je klant.

Ons aanbod .

Afhankelijk van de dikte van het boek zijn sommige gelijmd, andere geniet. De meeste zijn beschikbaar in boekformaat of in A5, in kleur of in zwart-wit.

De prijzen van de verschillende versies vind je HIER.

dBm21 UL BEH 3D

136 blz. geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor opleidingen Bedrijfseerstehulp in het kader van de 'Codex over het welzijn op het werk - boek I - titel 5: eerstehulp'.

3D Cover_MdS_100pct_Trans

136 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor opleidingen Bedrijfseerstehulp in het kader van de 'Codex over het welzijn op het werk - boek I - titel 5: eerstehulp'.

3D Cover_FAW_100pct_Trans

136 blz

3D Cover_EHAK_100pct_Trans

129 blz. Opleidingen van personeel van opvangvoorzieningen voor kinderen en begeleiders van een zelfstandige voorziening en onthaalouders, in het kader van het Ministerieel Besluit van 26/02/09.

3D Cover_LRHK_100pct_Trans

60 blz. geïllustreerd met foto's en tekeningen.

3D Cover_GSVE_100pct_Trans

60 blz

3D Cover_Rea&DEA_100pct_Trans

56 blz

3D Cover_Rea&AED_100pct_Trans

56 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor reanimatieopleidingen.

Eerste hulp bij Sportongevallen

162 blz.

Handboek Eerste Hulp

159 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor uitgebreidere Eerstehulpopleidingen.

Handboek Brandbestrijding

52 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor opleidingen van het personeel in het kader van het KB van 28/03/2014.

Manuel Lutte contre les Incendies

52 blz. Geïllustreerd met foto's en tekeningen. Voor opleidingen van het personeel in het kader van het KB van 28/03/2014.

bottom of page