top of page

Tijdschriften .

Wat .

Het tijdschrift/magazine van je vereniging, bedrijf… realiseren wij precies zoals jij het wenst. In functie van je doelstellingen en budget bepalen wij met jou het formaat (A4, A5 of een ander formaat), het soort papier (grammage, mat of blinkend), met een cover of zelfkaftend (cover en binnenwerk op hetzelfde papier gedrukt), in kleuren of zwart-wit, …

Je levert ons je bestand aan en wij drukken het voor jou in de gewenste oplage. Indien je dit wenst verzorgen wij voor jou de lay-out in jouw huisstijl of we maken een ontwerp op maat. Wanneer je tijdschrift dient verzonden te worden zorgen wij ook daarvoor. 

Waarom .

Een goed tijdschrift werkt als een bindmiddel. Je geeft aan je doelpubliek (leden van je vereniging, je collega’s, personeelsleden …) de aandacht die het verdient. Maar een blad maken is een hele klus en het resultaat is niet altijd in verhouding tot de geleverde inspanningen.

Wij helpen je om je tijdschrift te realiseren. Wanneer je er reeds een uitgeeft, kunnen wij het wellicht in een nieuw jasje steken of je helpen om de kwaliteit van je blad te verbeteren, de werkdruk te verminderen en de kosten te verlagen. Hoge oplagen zijn niet nodig. Wij bieden je reeds heel competitieve prijzen bij kleine oplagen, zelfs bij kleurendruk. 

Bruggeske v2.jpg
bottom of page