top of page

Uitgeven in eigen beheer .

Wat .

Het heeft geen belang welke tekst je geschreven hebt: een roman, een reisverhaal, een gedichtenbundel, een jaarboek… Wij maken er een boek van dat zich van niets onderscheidt van een exemplaar zoals je dit vindt in de betere boekhandel. Bovendien kan je uitgeven in eigen beheer.

Te mooi om waar te zijn? Neen.

 

Ofwel stuur je ons je tekst en maken wij er voor jou een professionele cover rond, of wij doen de volledige vormgeving voor jou. Wij geven je ook de nodige informatie over het Wettelijk Depot en het eventueel aanvragen van een ISBN.

Waarom .

Beginnende of minder bekende schrijvers vinden moeilijk een uitgeverij . Deze wenst immers zekerheid dat het boek verkoopt en de investering rendeert.

Door je werk zelf te publiceren heb je de mogelijkheid te tonen hoe goed je publicatie wel is. Bovendien bepaal je zelf, zonder inmenging, hoe je boek er zal uitzien. Wij kunnen je uiteraard advies geven.

Je bepaalt ook de verkoopprijs. Door het wegvallen van een aantal tussenschakels is je marge doorgaans hoger dan bij een uitgever, zonder dat je dient te investeren in oplagen.

bottom of page