top of page

 

EHBO-boeken .

Wat .

EHBO-handboeken die conform zijn met de Belgische wetgeving en de laatste internationale richtlijnen voor reanimatie en eerstehulponderwijs.

Verschillende opleidingsverstrekkers en bedrijven maken reeds gebruik van deze boeken om hun klanten of personeel een professionele opleiding aan te bieden.

Waarom .

Ongevallen gebeuren elke dag: in het verkeer, op de werkplaats, tijdens het sporten, thuis... Op dat moment dient elke persoon in nood naar best vermogen geholpen te worden. Vaak voelen we ons als leek in de hulpverlening   onzeker en onwennig. We weten immers niet hoe te handelen.

In deze boeken proberen we een antwoord te geven op hoe er in een aantal situaties moet gehandeld worden, in het algemeen of meer specifiek bij kinderen of bij sportongevallen.

Ons aanbod .

Onderstaande titels bieden wij ook aan aan particuliere klanten. Deze boeken zijn te bestellen via onze webshop.

 

Ben je een professionele klant, ga dan zeker eens op onze pagina voor professionele klanten kijken. Daar ontdek je een ruimer aanbod en tevens de ruime mogelijkheden om deze boeken te personaliseren zodat ze volledig voldoen aan jouw verwachtingen.

bottom of page