top of page
k(anker) 3D.png

(K)ANKER

Mij overkomt het niet!

Amélie Soenen, Kenneth Coudyzer, Anja Hermans, Sarah Moens, Philip Demaeght

192 blz., liggend A4, zwart/wit, geïllustreerd.

Verkoopprijs inclusief verzendkosten en BTW indien u BTW-plichtig bent €30,65

Te bestellen bij de auteur:

anker@kick-as.be

0032493192681

Maar stel je maar eens voor, stel je voor dat je op een dag de woorden te horen krijgt: "We hebben iets gevonden wat kwaadaardig is." Jij of je geliefde heeft Kanker. Eén van de meest verschrikkelijke woorden om uit te spreken, laat staan te horen te krijgen. En nu? Je belandt in een rollercoaster van ziekenhuisafspraken, uitputtend pendelen naar de zoveelste opeenvolgende behandeling en het zien veranderen van je lichaam; wat tot voor kort je meest kostbare goed was.

In deze periode is geen tijd voor aanvaarding en al zeker niet voor verwerking....Na het in aanraking komen met verschillende dergelijke verhalen, besloten wij iets te doen! In het project (K)Anker bundelen we de kracht van woorden bij al veelzeggende portretten. Het beeld en de letter; uit het leven gegrepen, confronterend, mooi, gekoppeld aan de nodige humor en hoopvolle boodschappen.

 

(K)Anker werd gemaakt door 40 lotgenoten, 40 modellen, 40 strijders. Tijdens dit proces werd al gauw duidelijk dat het poseren, het vertellen en het samen 'realiseren' een belangrijke stap in aanvaarding, verwerking en heling is. De doelstelling van het boek bestaat er dan ook in dezelfde steun te kunnen bieden aan nog veel meer lotgenoten en hun omgeving.

bottom of page