top of page
  • Foto van schrijverKlaas Van Rillaer

Beste Gezondheid, waar ben je?

De tweede publicatie van Gerda Coeman

16 x 24 cm, 168 blz., zwart-wit druk, 19,50 euro


Tot wie richt het boek zich?

Het is voor iedereen die zich niet in zijn of haar element voelt en daar iets wil aan doen, op een natuurlijke manier. Veel mensen beseffen namelijk dat ze niet worden geholpen met klassieke geneesmiddelen.


Wat staat er in het boek?

Hoe ons lichaam werkt hebben we gezien in biologielessen en -boeken. Maar nog niemand heeft je voorgesteld aan de personeelsleden die dit werk doen voor jou. Verbeter hun werkomstandigheden en ze zullen hun werk prima kunnen uitvoeren. Ze zullen dan niet meer klagen. Hun protestacties zijn namelijk jouw gezondheidsklachten.

Te zwaar om je goed te voelen? Te veel gevuld in plaats van gevoed? De lezer zal zich herkennen en komt te weten hoe hij zichzelf kan helpen. Het verhaal spreekt tot de verbeelding en toch komt het met dagelijks kost als oplossing. Of misschien wat minder dagelijks als het om kruiden gaat.

De uitgebreide, vaak complexe kennis van Ayurveda wordt toegankelijk voor iedereen. Ze wordt concreet dankzij veel praktische tips.


Wat wil de auteur bereiken met dit boek bereiken?

Ze wil de kennis van Ayurveda -en de kruiden- graag dichter bij de lezer brengen zodat hij of zij er iets kan mee doen om op een natuurlijke manier weer gezond te worden en te blijven.


Commentaar van dokter Geert Verhelst op het boek

‘Gezond zijn, gezond blijven, gezond worden…. ze hangen voor een groot deel af van onze voedingsgewoonten. Toch kan niet zomaar één voedingswijze als standaard voor de gemiddelde mens voorgesteld worden. Want individuele benadering blijft de belangrijkste sleutel tot succes. En hier kan bij uitstek Ayurveda helpen. Dit zeer aangenaam geschreven boek brengt de eeuwenoude kennis van de Ayurveda tot de lezer: op mooie borden en met humor. Vermengd met moderne inzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde, komen traditie en wetenschap samen op tafel. De lezer kan zich met plezier bedienen voor een beter leven. Een buffet als medicijn om weer gezond te worden en het langer te blijven.’


Gerda Coeman over zichzelf

Als begintiener zag ik mezelf in mijn verbeelding kruiden geven aan de mensen om weer beter te worden. Op mijn dertigste ging ik zelf op zoek naar een natuurlijke manier om mijn gezondheid terug te vinden met voeding en leefstijl.

Na een kennismaking met alternatieve behandelingswijzen zoals aromatherapie, homeopathie, shiatsu enz. ben ik bij Ayurveda beland. Ik ben erbij gebleven en heb er ongeziene antwoorden gevonden op de oorzaak van gezondheidsklachten.

Om meer te weten over natuurlijk genezen volgde ik de School van Ayurveda in Gent om daarna in het Oost-Westcentrum te Antwerpen een cursus voor medische basiskennis te voleindigen. Bij dokter Geert Verhelst volgde ik tot slot een opleiding rond voeding als medicijn en orthomoleculaire coaching.


Waar is het boek te verkrijgen?

Neem contact met Gerda Coeman - gerda.coeman@gmail.com - Tel. 0474/665130

Ook in de natuurvoedingswinkel, boekhandel of Bol.com


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page