top of page
  • Foto van schrijverbanrys

FBN Belgium viert haar 15 jaar met een boek dat familiale bedrijven in het daglicht zet!

Bijgewerkt op: 26 jun. 2021


Anne Mörk Soenen Executive Director FBN Belgium


FBN Belgium is een netwerk van 110 familiebedrijven die op ons steunen om hen de juiste kennis en inzichten aan te reiken om nog sterker voor de dag te komen en de kaap van de volgende generatie(s) te halen. Wij ondersteunen hen via

- Peer learning

- Bevorderen van onderzoek en opleiding

- Networking


Onze leden zijn veelal derde (of nog meer) generatie familiebedrijven die geëngageerd zijn om hun governance structuren verder uit te bouwen en te professionaliseren (raad van bestuur met onafhankelijke bestuurders, aanwezigheid van een familieraad, een familie-charter,…)

De aanleiding om dit boek uit te brengen was ons 15-jarig bestaan. Een dergelijk boek werd reeds gepubliceerd voor onze 10de verjaardag en was aan een update toe.

deBoekmakerij was een uitstekende partner in het opmaken van dit boek.

Hun ervaring in de opmaak hielp ons efficiënt en gericht te werken om het materiaal bij onze leden op te halen, door hen te laten verwerken alvorens finaal te laten goedkeuren.

Wij hadden creatieve ideeën, de graficus de zijne en heel vlot en snel werd beslist over de ‘look & feel’ van het boek waaruit de lay-out van iedere pagina vloeide.

Zij werken snel, efficiënt, spelen kort op de bal en zijn uitermate budgetvriendelijk zowel in de opmaak als in het vinden van leveranciers voor het drukken van het boek en haar gepersonaliseerde kaft (we hadden namelijk voor iedere lid een andere kaft met eigen logo en familiefoto) alsook de logistieke nazorg, voor het veilig versturen van de boeken naar onze leden.

Hoewel wij initieel dachten om het boek digitaal te drukken, gezien de beperkte oplage, was het succes zodanig dat we uiteindelijk 1000 boeken in offset lieten drukken. Ook maakte hun professionele begeleiding dat de overgang van de ene methode naar de andere, die toch wel wat technische aanpassing vraagt, naadloos verliep.

Wij kunnen iedereen aanbevelen om met hen te werken en zullen niet nalaten om bij onze 20ste verjaardag terug met hen te werken en zullen ondertussen een update, in beperkte oplage in digitale druk, opnieuw via hen uitbrengen.

104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page