top of page
  • Foto van schrijverKlaas Van Rillaer

deBoekmakerij werkt voor studenten van de Thomas More Hogeschool in Mechelen.


De Thomas More Hogeschool is pionier in het Open Hoger Onderwijs in interieurvormgeving (OHO-IV). Het OHO richt zich tot studenten die hun studie combineren met werk en/of gezin.


De opleiding van vier jaar die in Mechelen gegeven wordt omvat de afdelingen ‘Interieur & Conceptontwikkeling’ en ‘Interieur & Meubel’. Beide richtingen worden afgerond met een portfolio. De studenten stellen daarin de ontwerpen voor die zij tijdens hun opleiding hebben gemaakt en bij het einde van het studietraject moeten zij dit portfolio verdedigen. Zij hebben een academiejaar om dit uit te werken. Een knelpunt is de tijd tussen het moment dat ze hun eindwerk kunnen beëindigen en de verdediging ervan. Die is erg kort om het drukwerk vorm te geven, te drukken en te leveren.


Voor de derde maal begeleidt deBoekmakerij een aantal van deze studenten. Er werd een kader uitgewerkt waarbinnen de studenten hun creativiteit kunnen demonstreren en hun portfolio realiseren tegen een concurrentiële prijs. deBoekmakerij begeleidt de studenten met de vormgeving en de afwerking. Door het volgen van een vooraf afgesproken tijdschema worden de portfolio’s tijdig geleverd en kan de student zich in alle rust op werk en studie concentreren.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Witte veren

Σχόλια


bottom of page