top of page
  • Foto van schrijverKlaas Van Rillaer

‘Gezond gezind’ van Gert en Nele, een succesverhaal!

Bijgewerkt op: 23 jun. 2020


Gert Van Reckem (25 jaar) en Nele Brusselmans (29 jaar), afkomstig uit Aalst, schreven het gezond kookboek ‘Gezond Gezind’. Met meer dan 1.400 verkochte exemplaren kunnen we dit dus een groot succes noemen.

Gert is personal trainer en werkzaam bij de Belgische Fitness Organisatie (Fitness.be). Nele is leerkracht Engels – Economie in het secundair onderwijs en eveneens personal trainer in bijberoep.

Waarom een ‘zoveelste’ kookboek? Waarin verschilt dit boek met andere kookboeken?

Als personal trainers geven wij voedingsrichtlijnen aan onze klanten zodat ze weten wat ze zeker wel mogen eten en welke voedingsmiddelen ze best vermijden.

Al snel gaven enkele klanten aan dat ze niet genoeg inspiratie hebben om elke dag iets lekker klaar te maken dat tegelijk lekker is én gezond. Daarom hebben wij een kookboek geschreven om onze klanten te helpen in hun weg naar een gezonde levensstijl.

Het boek is gebaseerd op onze dagelijkse kost en is het resultaat van ruim een jaar proeven, schrijven, fotograferen en veel afwassen.


Hoe kwamen jullie bij deBoekmakerij terecht?

Met Fitness.be hadden wij contact met het uitgeven van een EHBO-boek. Het was echter vooral het concept van uitgeven in eigen beheer dat ons aansprak.


Hoe heeft deBoekmakerij een antwoord gegeven op jullie vragen?

Wij kregen duidelijke uitleg die het ons mogelijk maakte een aantal verantwoorde technische keuzes voor ons boek te maken. Wij denken hierbij aan:

  • Het 17 x 24 cm formaat. Dit ligt goed in de hand en geeft bovendien interessante drukprijzen.

  • De keuze voor een hardcover omdat die aangewezen is voor een kookboek omwille van de degelijkheid en de kwaliteit die hij uitstraalt.

  • Een genaaid boek. Omdat wij foto’s hebben die over twee bladzijden naadloos doorlopen was een genaaid boek te verkiezen boven een gelijmde versie.

  • De mogelijkheid om het boek te ‘personaliseren’ door gebruik te maken van een ‘stofjas’.

De persoonlijke aanpak maar vooral het gevoel van vertrouwen was voor ons belangrijk. Wij voelden direct een match!

Hoe verliep de samenwerking in der praktijk?

Helder, duidelijk en correct!

Hoe is het boek te verkrijgen?

29 euro (excl. Verzending). Te bestellen via de Instagrampagina (Gert Van Reckem) of Facebookpagina: Gert Van Reckem – Personal Trainer of gert.vanreckem@fitness.be

6.104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page