top of page
  • Foto van schrijverKlaas Van Rillaer

Uw gepersonaliseerd handboek:

Handboek brandbestrijding – Optreden, communicatie en evacuatie.

Lutte contre les incendies – Action, Communication, Evacuation.


In de reeks personaliseerbare handboeken biedt deBoekmakerij de handboeken ‘Brandbestrijding – Optreden, communicatie en evacuatie’ en ‘Lutte contre les incendies – Action, Communication, Evacuation’ aan, in het kader van de opleidingen die georganiseerd worden in functie van het Koninklijk besluit van 28 maart 2014.


Het boekje bestaat uit drie delen:

  • brand en brandbestrijding;

  • communiatie;

  • evacuatie.

Het telt 52 bladzijden en is geïllustreerd met foto’s en tekeningen, is verkrijgbaar in de formaten A5 of 157 mm x 237 mm en met een binnenwerk in kleuren of in zwart-wit. De cover is steeds in kleur.


Wat betekent ‘personaliseerbaar’?

Wij passen dit boekje aan volgens de wensen van de opleidingsverstrekker: eigen logo, eigen voorwoord, eigen cover, … Zelfs foto’s of teksten kunnen aangepast of toegevoegd worden … zodat de opleidingsverstrekker zijn eigen boek uitgeeft. Met dit concept biedt je als opleidingsverstrekker aan je klanten je eigen handboek aan: professioneel uitgegeven, geen problemen met copyrights van teksten, foto’s en illustraties. Je kan je handboek zelfs aanpassen met bijkomende informatie van of over je klant.


Voor meer informatie contacteer Laurent Van Rillaer – 0475/35 50 07 – info@deboekmakerij.be.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Witte veren

Commentaires


bottom of page