top of page
  • Foto van schrijverKlaas Van Rillaer

Met kop en schouders, een analyse van de naoorlogse tourprestaties!

Bijgewerkt op: 18 jun. 2018

Met trots kunnen wij een nieuw boek voorstellen dat in eigen beheer uitgegeven wordt via deBoekmakerij.


Dit boek is een must voor iedere wielergek


Het is niet evident renners uit verschillende generaties met elkaar te vergelijken: ze koersten in andere omstandigheden én tegen andere concurrenten. Toch hebben alle grote kampioenen alvast één ding gemeen, ongeacht in welke periode ze koersten: in hun betere dagen staken ze met kop en schouders boven de concurrentie uit.

In dit werk stelt Wim Callewaert een methode voor om dit overwicht op de tegenstanders te meten. Deze methode, de 10% analyse, heeft hij toegepast op het naoorlogse tijdperk van de Ronde van Frankrijk.

Ondanks de wetenschappelijke onderbouwing, staat het boek bol van anekdotes en verhalen over de beste renners én over de renners die net-niet-goed-genoeg presteerden.

Bestel nu uw exempla(a)ren:

  • Rechtstreeks bij de auteur (gunstigere verzendingskosten). Zend een email met je bestelling en adresgegevens naar wim.callewaert@outlook.be. Schrijf  € 25,00 (incl. verzendkosten) over op rekeningnummer BE69 0018 3888 5378 (BIC GEBABEBB) van Wim Callewaert. 

    • 2 boeken: € 45,50 (inclusief verzendkosten) 

    • 3 boeken: € 65,00 (inclusief verzendkosten) 

    • 4 boeken: € 84,50 (inclusief verzendkosten)

    • Vanaf 5 boeken: geen verzendkostenSchenk dit boek aan uw relaties (sponsors, clubleden…) en laat het (vanaf 12 exemplaren) gratis personaliseren met het logo van uw club.

Bestellingen of meer informatie bij Laurent Van Rillaer (laurent@deboekmakerij.be  –  0475 35 50 07) of rechtstreeks bij de auteur Wim Callewaert

(wim.callewaert@outlook.be – 0471 23 05 90).

119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Witte veren

Comments


bottom of page