top of page
  • Foto van schrijverKlaas Van Rillaer

Open boek over uitgeven in eigen beheer.


Open boek over uitgeven in eigen beheer.

Vandaag kunnen wij u onze nieuwe publicatie ‘Open boek over uitgeven in eigen beheer’ aankondigen​. In dit boekje doorlopen wij de verschillende fasen van het uitgeefproces (schrijven, vormgeving, drukken, afwerking, marketing en verkoop, administratieve en juridische aspecten). Een grondige behandeling van deze onderwerpen zou leiden tot een erg omslachtig boekwerk dat dan waarschijnlijk nog op bepaalde punten zou tekortschieten. Wij hebben ervoor gekozen het proces van het uitgeven op een andere manier te benaderen en voorzien twee stappen: het boekje als basis en blogberichten en een nieuwsbrief als uitdieping van de onderwerpen. Wanneer u zich nu registreert op onze nieuwsbrief ontvangt u gratis de digitale versie van dit boek.

In het boekje vindt u een aantal basisbegrippen die meer inzicht geven in dit proces dat u met ons telkens (geheel of gedeeltelijk) doorloopt. Voor wie een aantal aspecten van dit proces zelf wil aanpakken (bijv. de vormgeving) of voor wie gewoon ​meer wil weten, geven blogberichten en een nieuwsbrief uitgebreide informatie die wij bovendien zoveel mogelijk op maat van onze klanten willen aanbieden. Zeer geregeld behandelen wij een onderwerp uit het boek meer in detail op deze blogsite. Over het verschijnen van een nieuw blogbericht wordt u op de hoogte gebracht via Facebook en LinkedIn of via de nieuwsbrief.

Nieuwsberichten Geen nood wanneer u niet zo'n ‘blogger’ bent of een bericht gemist hebt. Elke maand verzamelen wij de belangrijkste berichten in een nieuwsbrief. Om die nieuwsbrief te ontvangen moet u wel geregistreerd zijn (GDPR, weet u wel). Doe dit dadelijk : Meld je aan voor de nieuwsbrief.

U hebt een vraag over uitgeven, stel ze ons gewoon Wij willen dat onze informatie een antwoord geeft op de vragen die u hebt. Wanneer u of een medewerker een vraag/probleem heeft bij het realiseren van een (cursus)boek, een brochure, een flyer… stel dan de vraag op info@deboekmakerij.be. Wij behandelen het onderwerp in een volgende blog. Zo heeft iedereen er wat aan. Wanneer wij het antwoord niet kennen, zullen wij u dit ook eerlijk melden.

Deel deze blogpost met uw vrienden, kennissen, collega’s … Wanneer ook zij zich inschrijven voor onze nieuwsbrief ontvangen zij ook de nieuwsbrief en de digitale versie van dit boekje, volledig gratis en zonder enige verplichting.

Vriendelijke groeten

deBoekmakerij99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Witte veren

Comments


bottom of page